Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"MARION, Stéphanie"'
Autor:
Cornillon, Jérôme, Detrait, Marie, Karam, Micheline, Le Bars, Laëtitia, Meziane, Youcef, Pereira, Maguy, Richard-Leveille, Sandrine, Marion, Stephanie, Leroux, Severine, Coiteux, Valérie, Raus, Nicole, Seris, Stéphanie, Guyotat, Denis, Yakoub-Agha, Ibrahim, Laurent, Nathalie
Publikováno v:
In Bulletin du Cancer January 2019 106(1) Supplement:S71-S82
Autor:
Polge, Emmanuelle, Bourgue, Françoise, Cuvelier, Mathilde, Pires, Berta, Hugon, Nathalie, Laurent, Nathalie, Leclerc, Nathalie, Leroux, Séverine, Le Bars, Laëtitia, Marion, Stéphanie, Meziane, Youcef, Moukhtari, Leila, Renault, Myriam, Peffault de Latour, Régis, Yakoub-Agha, Ibrahim, Raus, Nicole
Publikováno v:
In Bulletin du Cancer November 2016 103(11) Supplement:S213-S219
Autor:
Slaghenaufi, Davide, Perello, Marie-Claire, Marchand-Marion, Stéphanie, Tempere, Sophie, de Revel, Gilles
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 27 February 2014 813:63-69
Autor:
Marion, Stéphanie B., Burke, Tara M.
Publikováno v:
Law and Human Behavior, 2013 Apr 01. 37(2), 136-143.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43587446
Autor:
van Leeuwen, Cornelis, Pieri, Philippe, Gambetta, Gregory A., Destrac Irvine, Agnes, de Rességuier, Laure, Marguerit, Elisa, Marchand-Marion, Stéphanie, Farris, Laura, Geffroy, Olivier, Ollat, Nathalie
L’état hydrique de la vigne influence son développement végétatif, l’élaboration du rendement et la maturation du raisin. En situation de contrainte hydrique, la photosynthèse est réduite, cela limite l’accumulation des sucres dans les b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::7400a1afe4e85aa26189ed23ba9e4fa8
https://hal.inrae.fr/hal-03536751
https://hal.inrae.fr/hal-03536751
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marion, Stéphanie B.1 stephanie.marion@uoit.ca, Burke, Tara M.2
Publikováno v:
Behavioral Sciences & the Law. Jan/Feb2017, Vol. 35 Issue 1, p37-59. 23p. 1 Chart, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 2017, 97 (12), pp.4046-4057. ⟨10.1002/jsfa.8272⟩
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 2017, 97 (12), pp.4046-4057. ⟨10.1002/jsfa.8272⟩
The typical fruity aroma of red Bordeaux wines depends on the grape variety but also on microbiological processes, such as alcoholic and malolactic fermentations. These transformations involve respectively the yeast Saccharomyces cerevisiae and the l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::3b0ef4c66264df07e44bc44c5a04f6e5
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01608417
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01608417
Autor:
Picard, Magali, Van Leeuwen, Cornelis, Guyon, François, Gaillard, Laetitia, De Revel, Gilles, MARION, Stéphanie
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry
Frontiers in Chemistry, Frontiers, 2017, 5, pp.1-8. ⟨10.3389/fchem.2017.00056⟩
Frontiers in Chemistry (5), 1-8. (2017)
Frontiers in Chemistry, Frontiers Media, 2017, 5, pp.1-8. ⟨10.3389/fchem.2017.00056⟩
Frontiers in Chemistry, Frontiers, 2017, 5, pp.1-8. ⟨10.3389/fchem.2017.00056⟩
Frontiers in Chemistry (5), 1-8. (2017)
Frontiers in Chemistry, Frontiers Media, 2017, 5, pp.1-8. ⟨10.3389/fchem.2017.00056⟩
The aim of this study was to investigate the influence of vine water status on bouquet typicality, revealed after aging, and the perception of three aromatic notes (mint, truffle, and undergrowth) in bottled fine red Bordeaux wines. To address the is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::0e58e7cb8b871de50aec191870aa4ade
http://hdl.handle.net/20.500.12278/4097
http://hdl.handle.net/20.500.12278/4097