Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"MARINOVA, G."'
Publikováno v:
Oxidation Communications. 2019, Vol. 42 Issue 1, p39-48. 10p.
Publikováno v:
Oxidation Communications. 2018, Vol. 41 Issue 2, p318-328. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Agricultural Science. 2016, Vol. 22 Issue 5, p849-856. 8p.
Autor:
Gigova, L.1 gigova01@gmail.com, Marinova, G.1
Publikováno v:
Genetics & Plant Physiology. 2016, Vol. 6 Issue 1/2, p85-100. 16p.
Autor:
Haskova, D.,Vyzkumny Ustav Pivovarsky a Sladarsky, Prague . Pivovarsky Ustav, Kellner, V.,Vyzkumny Ustav Pivovarsky a Sladarsky, Prague . Pivovarsky Ustav, Cejka, P.,Vyzkumny Ustav Pivovarsky a Sladarsky, Prague . Pivovarsky Ustav, Bacvarov, V.,Ibhi Sofia, Culik, J.,Vyzkumny Ustav Pivovarsky a Sladarsky, Prague . Pivovarsky Ustav, Horak, T.,Vyzkumny Ustav Pivovarsky a Sladarsky, Prague . Pivovarsky Ustav, Marinova, G.,Ibhi Sofia, Jurkova, M.,Vyzkumny Ustav Pivovarsky a Sladarsky, Prague . Pivovarsky Ustav, Dvorak, J.,Vyzkumny Ustav Pivovarsky a Sladarsky, Prague . Pivovarsky Ustav
Publikováno v:
Kvasny Prumysl. 56:234-238
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Partially supported by Mathind IST-2000-26015 and by Pro-enbis GTC1-2001-43031.
The colloidal stability is very important part of the total beer quality. The stabilized beers have to have a long shelf-life. Determination of some haze forming com
The colloidal stability is very important part of the total beer quality. The stabilized beers have to have a long shelf-life. Determination of some haze forming com
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0215f2fc122fcd2ef17a0cc74e9ea2a5
https://hdl.handle.net/10525/2178
https://hdl.handle.net/10525/2178