Zobrazeno 1 - 10
of 364
pro vyhledávání: '"MARIANI, Paola"'
Autor:
Mariani, Paola, Göransson, Annie
I Sverige lider cirka 50 000 personer av svårläkta bensår varav venösa är de mest förekommande. Många lider i det tysta, i månader upp till flera år vilket påverkar deras livskvalitet. Svårläkta, venösa bensår avger ofta smärta, krafti
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:vxu:diva-6225
Autor:
Mariani, Paola, author, Sacerdoti, Giorgio, author
Publikováno v:
The Law & Politics of Brexit: Volume III : The Framework of New EU-UK Relations, 2021.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780192848468.003.0005
Autor:
Capoccia, Laura, Sirignano, Pasqualino, Mansour, Wassim, d'Adamo, Alessandro, Sbarigia, Enrico, Mariani, Paola, Di Biasi, Claudio, Speziale, Francesco
Publikováno v:
In International Journal of Cardiology 15 March 2019 279:148-153
Autor:
Mariani, Paola, author, Sacerdoti, Giorgio, author
Publikováno v:
The Law & Politics of Brexit: Volume II : The Withdrawal Agreement, 2020.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780198848356.003.0010
Autor:
Zuppini, Anna, Baldan, Barbara, Millioni, Renato, Favaron, Francesco, Navazio, Lorella, Mariani, Paola
Publikováno v:
The New Phytologist, 2004 Feb 01. 161(2), 557-568.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1514338
Autor:
Vitalone, Annabella, Di Sotto, Antonella, Mammola, Caterina Loredana, Heyn, Rosemarie, Miglietta, Selenia, Mariani, Paola, Sciubba, Fabio, Passarelli, Francesca, Nativio, Paola, Mazzanti, Gabriela
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2017 108 Part A:63-73
Autor:
Salati, Silvia, D'Imporzano, Giuliana, Menin, Barbara, Veronesi, Davide, Scaglia, Barbara, Abbruscato, Pamela, Mariani, Paola, Adani, Fabrizio
Publikováno v:
In Bioresource Technology April 2017 230:82-89
Publikováno v:
Plant Physiology, 2001 Apr 01. 125(4), 2129-2138.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4279843
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology December 2015 46(2) Part B:295-301