Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"MAP and Vacuum"'
Traditional Dalmatian dry-cured ham (prosciutto) was packaged under modified atmosphere, MAP (30%CO2/70%N2) and vacuum, in commercial polyamide/polyethylene (PA/PE) and biodegradable poly(lactic acid) (PLA) material. Samples were stored at 4 °C for
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b20ec7eb073bd52e2df5d9d2ec18fe01
https://doi.org/10.1016/j.jspr.2021.101889
https://doi.org/10.1016/j.jspr.2021.101889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.