Zobrazeno 1 - 10
of 1 204
pro vyhledávání: '"MAP and Vacuum"'
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 19, Iss 3, Pp 127-140 (2010)
The effects of modified atmosphere packaging (MAP) on the shelf life of Stellate sturgeon, Acipenser stellatus, fillets, (headed and gutted) stored in 4°C was examined and compared to vacuum condition. Three-layered packs (LDPE/EVOH/LDPE) were used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4db5b50521a447c8b313909a2308ca2c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Biotechnology. 20:1307-1313
The 'Gemlik' olive, grown in Turkey, is the main variety used in the production of commercial table olives. The aim of the present work was to determine the effect on sensory qualities of dry-salted olives of the 'Gemlik' cultivar packed with vacuum
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 224:19-26
The objective of this study was to determine the differences of microbiological and chemical quality in MAP and VP packages in refrigerated smoked trout fillets. Such information is important in evaluating the safety of these products. Three groups w
Autor:
Hedayatifard, M., Aroujalian, A.R.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
Zetetiké, Vol 1, Iss 1 (2009)
Zetetike; Vol. 1 No. 1 (1993): jan./dez. [1]
Zetetike; Vol. 1 Núm. 1 (1993): jan./dez. [1]
Zetetike; v. 1 n. 1 (1993): jan./dez. [1]
Zetetiké
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Zetetiké, Vol 1, Iss 1 (2009)
Zetetike; Vol. 1 No. 1 (1993): jan./dez. [1]
Zetetike; Vol. 1 Núm. 1 (1993): jan./dez. [1]
Zetetike; v. 1 n. 1 (1993): jan./dez. [1]
Zetetiké
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
The effects of modified atmosphere packaging (MAP) on the shelf life of Stellate sturgeon, Acipenser stellatus, fillets, (headed and gutted) stored in 4°C was examined and compared to vacuum condition. Three-layered packs (LDPE/EVOH/LDPE) were used
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::864494808ef51c0b674dfaa48ff12cf6
https://hdl.handle.net/1834/38584
https://hdl.handle.net/1834/38584
Publikováno v:
Journal of food science. 74(6)
Pieces of prerigor salmon fillets were packaged in modified atmosphere (60% CO(2) and 40% N(2)) and in vacuum. The MA packages had a gas to product volume ratio (g/p ratio) of 3/1 (traditional MAP) and 1/1 (packaged with a CO(2) emitter). All the sam
Autor:
HANSEN, ANLAUG ÅDLAND1,2 anlaug.hansen@nofima.no, MØRKØRE, TURID2,3, RUDI, KNUT1,4, RØDBOTTEN, MARIT1,5, BJERKE, FRØYDIS1, EIE, THOMAS1,5
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell). Aug2009, Vol. 74 Issue 6, pM242-M249. 8p. 2 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Racewicz, Przemysław1 (AUTHOR), Biesiada, Hanna1 (AUTHOR), Majewski, Michał1 (AUTHOR), Ludwiczak, Agnieszka2 (AUTHOR), Stanisz, Marek2 (AUTHOR), Składanowska‐Baryza, Joanna2 (AUTHOR) joanna.skladanowska-baryza@up.poznan.pl
Publikováno v:
Animal Science Journal. Jan2023, Vol. 94 Issue 1, p1-9. 9p.