Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"MAMOU, Marzouk"'
Publikováno v:
Journal of Food Engineering and Technology. 8:39-49
We used an accurate and green technique “Dispersive Liquid Liquid Micro Extraction” (DLLME) followed by HPLC-UV analysis for the analysis of benzoates (BA), sorbates (SA), and p-hydroxyl methyl benzoates (MB) in fruits products. We optimized the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MAMOU, Marzouk, RECTOR, Alan, SCHULZ, Stefan, CAMPBELL, James, SOLBRIG, Harold, RODRIGUES, Jean-Marie
Publikováno v:
Studies in Health Technology & Informatics; 2016, Vol. 228, p431-435, 5p, 2 Charts
Autor:
MAMOU, Marzouk, RECTOR, Alan, SCHULZ, Stefan, CAMPBELL, James, SOLBRIG, Harold, RODRIGUES, Jean-Marie
Publikováno v:
Studies in Health Technology & Informatics; 2016, Vol. 223, p267-272, 6p, 1 Diagram, 3 Charts
Autor:
Tighrine A; Mouloud Mammeri University of Tizi Ouzou, Faculty of Biological and Agronomic Sciences, Laboratory of Quality and Food Safety (LQFS), Tizi Ouzou, Algeria 15000.; Lr:16254584., Pinto E; Lr:16254584., Melo A; Lr:16254584.; Instituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, Departamento de Saúde Ambiental, Rua Alexandre Herculano 321, Porto, Portugal 4000-055., Ferreira IMPLVO; Lr:16254584., Mamou M; Mouloud Mammeri University of Tizi Ouzou, Faculty of Medicine, Laboratory of Analytical Chemistry, Tizi Ouzou, Algeria 15000., Amir Y; Mouloud Mammeri University of Tizi Ouzou, Faculty of Biological and Agronomic Sciences, Laboratory of Quality and Food Safety (LQFS), Tizi Ouzou, Algeria 15000.
Publikováno v:
Journal of AOAC International [J AOAC Int] 2018 Jun 28. Date of Electronic Publication: 2018 Jun 28.