Zobrazeno 1 - 10
of 15 663
pro vyhledávání: '"MALTODEXTRINS"'
Autor:
Saavedra-Leos, Zenaida1 (AUTHOR) zenaida.saavedra@uaslp.mx, Carrizales-Loera, Anthony1 (AUTHOR) a275849@alumnos.uaslp.mx, Lardizábal-Gutiérrez, Daniel2 (AUTHOR) daniel.lardizabal@cimav.edu.mx, López-Martínez, Laura Araceli3 (AUTHOR) araceli.lopez@uaslp.mx, Leyva-Porras, César2 (AUTHOR) cesar.leyva@cimav.edu.mx
Publikováno v:
Polymers (20734360). Jul2024, Vol. 16 Issue 14, p2014. 18p.
Autor:
Barbosa-Martín, Enrique1, Sauri-Duch, Enrique1, Chel-Guerrero, Luis2, Cuevas-Glory, Luis1, Moo-Huchin, Víctor1, Betancur-Ancona, David2 bancona@correo.uady.mx
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jan-Mar2024, Vol. 62 Issue 1, p26-34. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Enrique Barbosa-Martín, Enrique Sauri-Duch, Luis Chel-Guerrero, Luis Cuevas-Glory, Víctor Moo-Huchin, David Betancur-Ancona
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 62, Iss 1, Pp 26-34 (2024)
Research background. Enzymatically resistant maltodextrins (ERM) are a resistant starch type 4, synthesized from native starch. They are obtained by the sequential application of two processes: pyrodextrinization, which produces pyrodextrins, and enz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3223f088fac4e30897316aacffb3623
Autor:
Claudia Hartley, Russell S. J. Keast, Amelia J. Carr, Spencer S. H. Roberts, Wender L. P. Bredie
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2130 (2024)
Previous research has demonstrated that complex carbohydrates (maltodextrins) can be perceived in the oral cavity. However, little research has been conducted to thoroughly investigate complex carbohydrate taste perception and contributing factors. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d40035b2da744ea68b646280d66e9f9b
Autor:
Do, Ha V.1 (AUTHOR), Nguyen, Sinh K.1 (AUTHOR), Dao, Duy N.1 (AUTHOR), Nguyen, Viet1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Dispersion Science & Technology. 2023, Vol. 44 Issue 11, p2129-2136. 8p. 1 Color Photograph, 3 Black and White Photographs, 1 Diagram, 3 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
In Biochemical and Biophysical Research Communications 5 February 2024 695