Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"MALÍK, FEDOR"'
Autor:
Malík Fedor
Obsáhlý výklad předního vinařského odborníka začíná přehledem známých vín z celého světa a jejich odrůd. Hlavní část textu se věnuje technologii výroby révového vína - autor podrobně popisuje jednotlivé fáze tohoto proces
Publikováno v:
In Journal of Molecular Catalysis. B, Enzymatic 21 June 2004 29(1-6):81-87
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 59:256-262
Three selected autochthonous and one commercial Saccharomyces cerevisiae strains used as starters for fermentation of the same Gewurztraminer must were compared in terms of their influence on primary and secondary aroma of wine. At the same testing c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Molecular Catalysis B: Enzymatic. Jun2004, Vol. 29 Issue 1-6, p81-87. 7p.
Publikováno v:
Food Biotechnology; Jan1992, Vol. 6 Issue 2, p187-196, 10p