Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"MAIELLO, Roberto"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MURARIU, Otilia C., TALLARITA, Alessio V., STOLERU, Vasile, COZZOLINO, Eugenio, MIRABELLA, Massimo, HAMBURDA, Silvia Brindusa, LOMBARDI, Pasquale, CUCINIELLO, Antonio, MAIELLO, Roberto, CENVINZO, Vincenzo, CARUSO, Gianluca
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Food Science & Technology; May2024, Vol. 81 Issue 1, p76-81, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tallarita, Alessio, Sannino, Maura, Cozzolino, Eugenio, Albanese, Donatella, Fratianni, Florinda, Faugno, Salvatore, Piscopo, Rossella, Nazzaro, Filomena, Cuciniello, Antonio, Maiello, Roberto, Cenvinzo, Vincenzo, Caruso, Gianluca
Publikováno v:
Italus Hortus; 2021, Vol. 28 Issue 3, p25-35, 11p
Autor:
Alessio Tallarita, Antonio Cuciniello, Rachael Simister, Gianluca Caruso, Vincenzo Cenvinzo, Roberto Maiello, Eugenio Cozzolino, Leonardo D. Gomez, Andrey Koshevarov, Helene Kekina, Nadezhda Golubkina, Valentina Torino
Publikováno v:
Plants
Plants, Vol 9, Iss 804, p 804 (2020)
Volume 9
Issue 7
Plants, Vol 9, Iss 804, p 804 (2020)
Volume 9
Issue 7
The essentiality of selenium (Se) and iodine (I) for the human organism and the relationship between these two trace elements in mammal metabolism highlight the importance of the joint Se&ndash
I biofortification to vegetable crops in the frame
I biofortification to vegetable crops in the frame
Autor:
Valerio Cirillo, Maria Giordano, Youssef Rouphael, Emma Colonna, Stefania De Pascale, Roberto Maiello, Christophe El-Nakhel
Publikováno v:
Book Of Abstracts.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 31, Iss 1 (2017)
The increasing demand for basil in the last decade has arisen from consumer tendency towards high nourishing produce. Soilless growing of this crop is a current farm strategy and the quality targets are affected by nutritive solution as well as by pl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::13450dc362b559d5548489bca980ab62
http://hdl.handle.net/11588/682195
http://hdl.handle.net/11588/682195