Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"MAHFOUDHI, NESRINE"'
Autor:
Mahfoudhi, Nesrine, Sessa, Mariarenata, Chouaibi, Moncef, Ferrari, Giovanna, Donsì, Francesco, Hamdi, Salem
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2014 37:49-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Aiming at increasing the nutritional value and sensory quality of bread, we assessed the enrichment of white flour with different levels of powdered cinnamon and pomegranate peel, through rheological, nutritional, aromatic, textural and sensory analy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MAHFOUDHI, NESRINE1 nesrinemahfoudhi@yahoo.fr, HAMDI, SALEM1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2015, Vol. 39 Issue 6, p1499-1508. 10p.
Autor:
MAHFOUDHI, NESRINE1,2 nesrinemahfoudhi@yahoo.fr, HAMDI, SALEM1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2015, Vol. 39 Issue 6, p896-906. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.