Zobrazeno 1 - 10
of 1 615
pro vyhledávání: '"MAGHSOUDLOU, Y."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tavasoli S; Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran., Maghsoudlou Y; Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran. Electronic address: Y.maghsoudlou@gau.ac.ir., Shahiri Tabarestani H; Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran., Mahdi Jafari S; Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran; Halal Research Center of IRI, Iran Food and Drug Administration, Ministry of Health and Medical Education, Tehran, Iran.
Publikováno v:
Ultrasonics sonochemistry [Ultrason Sonochem] 2023 Dec; Vol. 101, pp. 106703. Date of Electronic Publication: 2023 Nov 19.
Publikováno v:
In Bioresource Technology August 2010 101(15):6207-6214
Publikováno v:
In Powder Technology 2010 203(2):359-364
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Spring2016, Vol. 12 Issue 50, p184-195. 12p.
Autor:
Kashiri M; Department of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran., Maghsoudlou Y; Department of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran., Moayedi A; Department of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran.
Publikováno v:
Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional [Food Sci Technol Int] 2023 Jun; Vol. 29 (4), pp. 395-405. Date of Electronic Publication: 2022 May 03.
Autor:
Hajinia, F., Sadeghi, A. R., Sadeghi Mahoonak, A. R., Khomeiri, M., Maghsoudlou, Y., Moayedi, A.
Publikováno v:
Iranian Food Science & Technology Research Journal / Majallah-i Pizhūhishhā-yi ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī-i Īrān; 2021, Vol. 17 Issue 4, p569-581, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.