Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"MACIEL, R. de A."'
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The effect of extrusion operating conditions on main quality properties of gluten-free expanded snack-type products, developed from rice grits and bandinha flour formulations, was studied. The protein content in the extrudate varied from 9.44 to 14.7
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6433680a405eb9dbb6a823ab9b15d0c3
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1012324
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1012324
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
O objetivo deste estudo foi caracterizar física e físico-quimicamente frutos de 21 matrizes de pupunheira (Bactris gasipaes Kunth), visando a obter subsídios que permitam avançar com o programa de melhoramento genético, em especial para caracter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d023d2830d1a9c9580190f29b54645c7
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/971564
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/971564
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.