Zobrazeno 1 - 10
of 255
pro vyhledávání: '"MA Xiao-fei"'
Autor:
HAO Jian-yu, WANG Min, CAO Yong, MA Xiao-fei, LI Xiao-li, JIANG Lan-fang, HUO Wei-guang, JI Hu-tai
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 27, Iss 5, Pp 10-13 (2019)
The effect of bran on rheological property of wheat flour was researched. The national trial strong gluten variety Jinmai 92 was used as raw material to grind flour.The bran addition were 5%, 10%, 15%, 20%, 25% and 30% with pure flour as negative con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c16e4f68c1e442d7bffca40f68a4b84a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Infrared Physics and Technology August 2023 132
Publikováno v:
In Brain Research 15 December 2022 1797
Autor:
Fan, Xingke1,2 (AUTHOR), Yan, Xia3 (AUTHOR), Qian, Chaoju1,2 (AUTHOR), Awuku, Ibrahim1,2,4 (AUTHOR), Zhao, Pengshu1,2,5 (AUTHOR), Liao, Yuqiu1,2,5 (AUTHOR), Li, Zhijun6 (AUTHOR), Li, Xinrong1,7 (AUTHOR), Ma, Xiao‐Fei1,2 (AUTHOR) maxiaofei@lzb.ac.cn
Publikováno v:
Ecology & Evolution (20457758). Sep2024, Vol. 14 Issue 9, p1-18. 18p.
Autor:
Zhao, Pengshu, Yan, Xia, Qian, Chaoju, Ma, Guorong, Fan, Xingke, Yin, Xiaoyue, Liao, Yuqiu, Fang, Tingzhou, Zhou, Shanshan, Awuku, Ibrahim, Ma, Xiao-Fei
Publikováno v:
Genes; Sep2024, Vol. 15 Issue 9, p1228, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Sensors and Actuators: A. Physical 15 October 2021 330
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.