Zobrazeno 1 - 10
of 244
pro vyhledávání: '"MA Lukai"'
Autor:
Liu, Dongjie, Shen, Qiaomei, Lin, Kewei, Wang, Feng, Bu, Zhibin, Peng, Jian, Brennan, Charles, Benjakul, Soottawat, Xiao, Gengsheng, Ma, Lukai
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 191
Publikováno v:
In Food Control September 2024 163
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2024 448
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Autor:
Wang, Feng, Cui, Yun, Liu, Dongjie, Brennan, Charles, Benjakul, Soottawat, Cheng, Weiwei, Xiao, Gengsheng, Ma, Lukai
Publikováno v:
In Grain & Oil Science and Technology March 2024 7(1):42-49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Research Progress in Affinity Enhancement Strategies for Recombinant Antibodies against Food Hazards
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 3, Pp 306-313 (2023)
As a new generation of genetically engineered antibodies, recombinant antibodies are widely used in immunodetection of food hazards due to their simple structure as well as easy expression and modification. However, due to the non-directionality and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5ab748be8a64641962d4043d10685df
Characteristic volatiles fingerprints in olive vegetable stored at different conditions by HS-GC-IMS
Autor:
Xu, Lirong, Wang, Jianxia, Tian, Ailing, Wang, Shihao, Zhao, Kuan, Zhang, Rao, Wu, Xiaoqing, Liu, Yajun, Liu, Xinyang, Chen, Kaixuan, Li, Xinyi, Karrar, Emad, Gao, Pan, Ying, Xiaoguo, Xiao, Gengsheng, Ma, Lukai
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2023 18
Autor:
Liu, Dongjie, Wang, Feng, Brennan, Charles, Benjakul, Soottawat, Xiao, Gengsheng, Ying, Xiaoguo, Ma, Lukai
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology June 2023 200