Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"M.V. Trishkaneva"'
Publikováno v:
ЗДОРОВЬЕ НАСЕЛЕНИЯ И СРЕДА ОБИТАНИЯ - ЗНиСО / PUBLIC HEALTH AND LIFE ENVIRONMENT. :36-41
The review presents the analysis of effects of different ranges of ultraviolet (UV) radiation on physicochemical and organoleptic properties of certain types of fruits, vegetables, and mushrooms, as well as on changes in their storability. It provide
Publikováno v:
Processes and Food Production Equipment. :81-91
Publikováno v:
Аграрная наука Евро-Северо-Востока, Vol 67, Iss 6, Pp 83-87 (2018)
The article provides the results of studies on the identification of Alicyclobacillus genus bacteria in apple juice concentrates produced at the processing enterprises of the Southern Federal District of the Russian Federation. Microorganisms of the
Autor:
V. V. Kondratenko, A. Yu. Kolokolova, E D. Goriacheva, M.V. Trishkaneva, E V Kriukova, N V Iliukhina
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 640:072030
While processing plant raw materials, it is necessary to observe the balance of effective dose and quality for processed products. The solution to this problem may provide an adequate direction to determine the optimal processing criteria. For define
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.