Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"M.V. Gernet"'
Autor:
M.V. Gernet
Publikováno v:
Collection of scientific papers.
This article discusses the compressed yeast use in low-capacity factories of domestic cultures. Information is given concerning the beverages organoleptic profile formation due to secondary fermentation products, depending on the microorganisms used.
Publikováno v:
Current issues in the beverage industry.
Publikováno v:
Current issues in the beverage industry.
Autor:
M.V. Gernet
Publikováno v:
CONFERENCE MATERIALS.
Publikováno v:
Aktualnye voprosy industrii napitkov.
Autor:
A.Ju Krasota, M. Ollivon, A. L. Villemson, E. V. Malykh, Dominique Duchêne, M.V Gernet, N.V Larionova, Natalia I. Larionova, R.V Belousova, Wei-Chiang Shen
Publikováno v:
International Journal of Pharmaceutics. 256:191-198
The lipidized derivatives of Bowman–Birk soybean protease inhibitor (BBI) containing one to three oleoyl groups were synthesized and characterized. The (ole) 1 - and (ole) 2 BBI were demonstrated to have 200- and 100-fold higher uptake into Caco-2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.