Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"M.T. Morrissey"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 67:1522-1528
Morganella morganii was studied for its growth and histamine formation in mackerel, albacore, mahi-mahi, and salmon stored at various temperatures from -30 °C to 37 °C. The optimal temperature for histamine formation was 25 °C. Mackerel, albacore,
Publikováno v:
Journal of Food Science. 67:1515-1521
Distribution of histamine-producing bacteria in fresh albacore and their proliferation in muscle during storage at 25 °C were monitored. Histamine formers constituted a minor portion of the barterial flora in albacore. Only weak histamine formers we
Publikováno v:
Journal of Food Science. 59:272-275
Pacific whiting surimi was made from stabilized mince (SM), unstabilized mince (UM), and headed and gutted (H&G) fish kept in frozen storage and compared to a surimi control made from fresh fillets. SM was made by mixing fresh mince with 12% was sucr
Autor:
T. Okada, M.T. Morrissey
Publikováno v:
Maximising the value of marine by-products ISBN: 9780849391521
Publisher Summary Enzyme technology has been used extensively in the food processing industry including fish processing. Enzymes are used as processing aids and can be produced from by-product material from both new and traditional fish processing op
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::21b924b9c8da60d97cde17a3d15cf102
https://doi.org/10.1201/9781439824542.ch17
https://doi.org/10.1201/9781439824542.ch17
Autor:
M.T. Morrissey, Donald R. Buhler, David E. Williams, Randall C. Bender, Daniel P. Selivonchick
Publikováno v:
Marine Environmental Research. 14:13-21
Purification of cytochromes P-450 from liver microsomes of β-naphthoflavone (BNF)-fed rainbow trout yielded three apparently homogeneous forms. The major form (LM4b)∗ appears to be a P-448 type of cytochrome. A minor form (LM4a), having properties
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.