Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"M.T. Li,"'
Autor:
X.W. Sheng, Sh. Bing, C.Q. Lu, X.Y. Yuan, Y.T. Zang, Z.W. Zhan, D.Q. Shu, Y.J. Li, M.T. Li,, B.Q. Wu
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 11, Pp 6007-6012 (2020)
This study investigated the combined efficacy of slightly acidic electrolyzed water (SAEW) and UV light (UV) in improving egg internal quality (weight loss, Haugh unit, yolk index, albumen pH) over a 6-wk storage time at 25°C. Eggs were preserved af
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c86a4444c5a34707bf7efa2999f9bf5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials. 32:1591-1598
Mn0.68Bi0.32OCl mix-crystals for supercapacitor were successfully synthesized via a facile solid-phase method using Bi(NO3)3 and MnCl2 with molar ratio of 1:1 as precursors. The Mn0.68Bi0.32OCl mix-crystals were characterized by scanning electron mic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C.Q. Lu, B.Q. Wu, X.Y. Yuan, Z.W. Zhan, M.T. Li, Sh. Bing, Li Yanjiao, Yitian Zang, X.W. Sheng, Shu Dengqun
Publikováno v:
Poultry Science
Poultry Science, Vol 99, Iss 11, Pp 6007-6012 (2020)
Poultry Science, Vol 99, Iss 11, Pp 6007-6012 (2020)
This study investigated the combined efficacy of slightly acidic electrolyzed water (SAEW) and UV light (UV) in improving egg internal quality (weight loss, Haugh unit, yolk index, albumen pH) over a 6-wk storage time at 25°C. Eggs were preserved af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.