Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"M.T. Levshenko"'
Publikováno v:
Vsyo o myase. :118-121
Autor:
V.I. Senkevich, M.T. Levshenko
Publikováno v:
Processes and Food Production Equipment. :67-77
Publikováno v:
AIC development problems of the region. 4:174-178
Publikováno v:
Аграрная наука Евро-Северо-Востока, Vol 67, Iss 6, Pp 83-87 (2018)
The article provides the results of studies on the identification of Alicyclobacillus genus bacteria in apple juice concentrates produced at the processing enterprises of the Southern Federal District of the Russian Federation. Microorganisms of the
Autor:
M.T. Levshenko, B.L. Kanevsky
Publikováno v:
Aktualnye voprosy industrii napitkov.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B.F. Poglazov, M.T. Levshenko
Publikováno v:
Journal of Molecular Biology. 84:463-467
The change of trypsin-like proteolytic activity in Eacherichia coli cells infected with bacteriophage T4D has been investigated. Synthetic α,N-benzoyl- d,l -arginine p-nitroanilide was used as an enzyme substrate. Proteinase activity of the host cel
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.