Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"M.T. Cuzzoni"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 52:757-760
Mutagenic activity of Maillard browning products from ribose-lysine and glucose-lysine mixtures, heated at l00°C, was evaluated with the Salmonella assay. For both mixtures optimal conditions for producing mutagenic derivatives were observed at equi
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 26:815-822
The effect of water activity (aw 0.98, 0.84 and 0.60) and reaction temperature (100, 120, 140 and 160 degrees C) on the mutagenic activity of the Maillard reaction products in heated ribose-lysine and glucose-lysine model systems, was investigated. I
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 27:209-213
The stability with time of browned mixtures characterized by different water activities (aw 0.98, 0.84 and 0.60) and heating temperatures (100, 120, 140 and 160 degrees C) was analysed using the ribose-lysine model system. The results obtained demons
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.