Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"M.T García-Arias"'
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 54, Iss 1, Pp 112-117 (2004)
SUMMARY. The purpose of this project was to study the modifications in nutrient composition, amino acid content, and protein quality of white tuna preserves after each of the thermal treatments involved in the canning process. Also the influence that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/379df53e4e72401d9203e5bb50bda8de
Publikováno v:
Food Science and Technology International. 6:345-350
The potential for using trisodium phosphate (TSP) to reduce mesophilic and psychrotrophic popula tions on the skin of chicken carcasses was explored. Skin samples were immersed in sterile tap water (control) or an 8%, 10% or 12% solution of TSP at 20
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Vol. 83 Issue 6, p602-608, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.