Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"M.S. Saad"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Benha Veterinary Medical Journal. 35:188-194
Publikováno v:
Benha Veterinary Medical Journal. 35:195-201
This study is for detection some food additives used on manufacturing of some meat products as starch and hydroxyproline. A total of 150 random samples of locally manufactured meat products represented by beef burger, Kofta, Frankfurter, Sausage and
Publikováno v:
Benha Veterinary Medical Journal. 35:257-268
The aim of the present study is to evaluate the quality of minced meat (fresh – frozen) in Egyptian markets. A total of 90 minced meat samples (45 fresh – 45 frozen) were collected from butchers and retailed supermarkets shops in different locati
Publikováno v:
The Egyptian Journal of Hospital Medicine. 72:4333-4338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.