Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"M.S. Córdova-Aguilar"'
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 15:4233-4244
HPLC-ESI-MS was used to determine the concentration of the main monosaccharides (xylose, glucose, galactose, arabinose, galacturonic acid and rhamnose) in Opuntia ficus indica mucilage. Derivatization using 1-phenyl, 3-methyl, 5-pyrazolone (PMP) was
Autor:
Gabriel Ascanio, M.S. Córdova-Aguilar, Abel Blancas-Cabrera, Lucio Abel Vázquez-León, Citlali Guzmán-Huerta, Violeta Carpintero-Tepole
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Autor:
Greta I. Reynoso-Cereceda, Norma A. Valdez-Cruz, Mauricio A. Trujillo-Roldán, M.S. Córdova-Aguilar
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Biotechnology. 93:1159-1168
BACKGROUND Orbitally shaken flasks in polysaccharide-producing bacterial cultures usually present oxygen limitations because of non-Newtonian rheological characteristics of the resulting culture broth and bacterial respiration. Here, we present the p
Autor:
Gabriel Ascanio, M.S. Córdova-Aguilar, C.A. Palacios-Morales, J.P. Aguayo-Vallejo, Mauricio A. Trujillo-Roldán, Roberto Zenit
Publikováno v:
Chemical Engineering Science. 152:163-171
Several parameters such as mixing time, power consumption and deformation rates have been commonly reported in the literature for the hydrodynamic characterization of shaken flasks. In the present work, flow fields of orbital shaken flasks having dif
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 42:e12954
Autor:
Guillermo Gosset, Martha Giles-Gómez, Adelfo Escalante, Agustín López-Munguía, Georgina Hernández, M.S. Córdova-Aguilar, Francisco Bolívar
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 124:126-134
In this study, the characterization of the bacterial community present during the fermentation of pulque, a traditional Mexican alcoholic beverage from maguey (Agave), was determined for the first time by a polyphasic approach in which both culture a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.