Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"M.R. Reshma Nair"'
Autor:
A. Devapriya, V. Sejian, W. Ruban, C. Devaraj, P.V. Spandan, M.V. Silpa, M.R. Reshma Nair, P.O. Nameer, R. Bhatta
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 3, Iss , Pp 100052- (2021)
A study was conducted to assess the impact of heat stress on various carcass traits, meat quality variables and gene expression patterns which governs meat quality in indigenous female Kodi Aadu breed. The study was conducted for 45 days in climate c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9df20673ee13454eae24b574ce3aa50f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.