Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"M.R. Manikantan"'
Autor:
R. Pandiselvam, Anandu Chandra Khanashyam, M.R. Manikantan, D. Balasubramanian, P.P. Shameena Beegum, S.V. Ramesh, Anjineyulu Kothakota, V. Niral, Sandip Shil
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 19, Iss 15, Pp 11092-11104 (2022)
The textural properties of coconut meat such as punching force, cutting force, punching energy, and cutting energy are the salient parameters for the efficient and ergonomic design of the fiber extraction machine and processing equipments such as coc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31706a81575940f985ee6769cae39108
Autor:
M.P. Harikrishnan, V. Vishnu, Anjineyulu Kothakota, R. Pandiselvam, T. Venkatesh, Saju Pillai, M.R. Manikantan
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 20, Iss 1 (2023)
In this study, de-oiled rice bran (RB) and virgin coconut oil cake (VCOC) were selected as base materials. Corn starch, wheat bran, and guar gum were taken as binding agents. The doughs were treated with combined Ultraviolet (UV) (1000 μW/cm2 for 15
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a725f806e6df4f968718c7460a17ec77
Autor:
R. Pandiselvam, M.R. Manikantan, Anjineyulu Kothakota, G.K. Rajesh, Shameena Beegum, S.V. Ramesh, V. Niral, K.B. Hebbar
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers, Vol 17, Iss 4, Pp 589-597 (2020)
Coconut husk is used as a natural fiber, and it is constantly gaining economic importance including in organic farming. Yet, there are major knowledge gaps regarding the engineering properties of coconut to design efficient coconut dehusking and coir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/213dec0bc8294f609bded21368809e5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P.P. Shameena Beegum, R. Pandiselvam, S.V. Ramesh, Shivaji Hausrao Thube, Thava Prakasa Pandian, Anandu Chandra Khanashyam, M.R. Manikantan, K.B. Hebbar
Publikováno v:
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods. 14:86-100
The coconut palm is aptly described as the “tree of life” because of its myriad of uses and diversified value added products. Coconut and its derivatives are considered to be an emerging functional food. It is also called a “miracle food”. In
Autor:
R. Pandiselvam, Anandu Chandra Khanashyam, M.R. Manikantan, D. Balasubramanian, P.P. Shameena Beegum, S.V. Ramesh, Anjineyulu Kothakota, V. Niral, Sandip Shil
Publikováno v:
Journal of Natural Fibers. 19:11092-11104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.R. Manikantan, R. Pandiselvam, T. Arumuganathan, N. Varadharaju, N. U. Sruthi, Amin Mousavi Khaneghah
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 45