Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"M.R. Kosseva"'
Autor:
M.R. Kosseva
The aim of this chapter is to characterize the wastes generated by the production of fruit wine, separating them into two main categories of liquid and solid waste. The liquid stream consists mainly of the wastewater generated by the wine and distill
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f626624e3594bf9d8304bc63396ee5ff
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-800850-8.00011-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-800850-8.00011-9
Publikováno v:
Biochemical Engineering Journal. 35:281-288
A one-stage bioremediation process for the treatment of cheese whey has been developed, involving use of a mixed population including Bacillus sp. isolated from fruit–vegetable wastes, at elevated temperatures (55, 60, 65 ◦ C), in an aerated syst
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.