Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"M.O. Shittu"'
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 12, Iss 2, Pp 130-139 (2020)
Abstract. A 56-day feeding trial was conducted to evaluate the effect of processing time, inclusion level and/or their interactions on serum biochemistry, haematology and histology of the liver and kidney of Clarias gariepinus fed diets containing Lu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34c06fe5c36748f9aa9d7a4908f03f37
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 22, Iss 4 (2018)
The microbial load on smoked fish sold in Ibadan, Oyo State was studied. 64 of 4 different fish species (Mackerel (Scomber scombrus), Sardine (Sardinela eba), Panla (Gadus morhua) and Cat fish (Clarias gariepinus)) were sourced from five different ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94b5120e0b38414888805cd5c35dbc10
Autor:
Bamidele A. Iwalokun, M.O. Shittu
Publikováno v:
Pakistan Journal of Nutrition. 6:172-182
Previous studies have shown that substances incorporated into milk before and after fermentation elicit profound influence on the physicochemical properties of yogurt and consumers’ sensory perception of their acceptability as healthy and refreshin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.