Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"M.O. Adegunwa"'
Autor:
A.A. Adebowale, H.O. Owo, O.P. Sobukola, O.A. Obadina, O.E. Kajihausa, M.O. Adegunwa, L.O. Sanni, K. Tomlins
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 3, Iss 1 (2017)
The study investigated some quality attributes of water yam flour stored in three packaging materials [high and low density polyethylene and plastic container] under different storage conditions [relative humidity (36, 56, 75 and 96%), temperature (2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51f1b0a4b93140e0b0971848be49bc43
Publikováno v:
Trends in Applied Sciences Research. 15:187-192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :139-146
Bambara groundnut (Vigna subterranean) is one of the underutilised legumes in Nigeria. The protein content of the seeds is high with a good balance of essential amino acids, especially lysine and methionine. Bambara groundnut is a particularly hardy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 28, No 2 (2010)
No Abstract
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.