Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"M.N. Vaghela"'
Autor:
M.N. Vaghela, A. Kilara
Publikováno v:
Proteins in food processing ISBN: 9780849325366
Whey or serum proteins are soluble milk proteins representing about 20% of total milk proteins. The β-lactoglobulin, α-lactalbumin, proteose peptone, serum albumin, and immunoglobulins in order of abundance form the bovine whey proteins. They are a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::15573df703a1c8d180a1059682ae5f3a
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100722-8.00005-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100722-8.00005-x
Autor:
J.C. Acton, D. Agyei, Y. Akhtar, R.E. Aluko, L. Amigo, S.D. Arntfield, A.N.A. Aryee, L. Atarés, M. Cavaletto, S. Chaplot, A. Chiralt, P.L. Dawson, H.H.J. de Jongh, J. Dumay, J.S. Edwards, S.R. Euston, Y. Fang, D.J. Feliz, S. Fernández-Tomé, J. Fleurence, P.F. Fox, C. González-Martínez, N. Guerrieri, S. Guo, S.T. Häkkinen, A.W. Henrich, B. Hernández-Ledesma, N.S. Hettiarachchy, R. Horax, T. Huppertz, M.B. Isman, A.L. Kelly, A. Kilara, I.M.E. Lacroix, E.C.Y. Li-Chan, M.A. Mazorra-Manzano, B. Miralles, M. Morançais, J.M. Moreno-Hernández, C.D. Munialo, T. Nagano, K. Nishinari, A.M. Nuutila, C.L. Okolie, R. Pacheco-Aguilar, M.J. Post, J.C. Ramírez-Suárez, I. Recio, A. Ritala, M.G. Scanlon, N. Shang, C.C. Udenigwe, M.N. Vaghela, M. Vargas, R. Wang, J.R. Whitaker, J. Wu, Y.L. Xiong
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::032d4ff5fb017ead185d002d4ee16d2f
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100722-8.09990-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100722-8.09990-3
Autor:
R.Y. Yada, E.C.Y. Li-Chan, P.F. Fox, A.L. Kelly, A. Kilara, M.N. Vaghela, Y.L. Xiong, D. Fukushima, S.D. Arntfield, N. Guerrieri, J. Fleurence, R.K. Owusu-Apenten, S. Nakai, J. Whitaker, R. Krska, E. Welzig, S. Baumgartner, R.E. Aluko, A. Kato, A.M. Nuutila, A. Ritala, E.N.C. Mills, J. Moreno, A. Sancho, J.A. Jenkins, H.J. Wichers, H. Luyten, J. Vereijken, M. Buecking, A. Gennadios, J.M. Aguilera, B. Rademacher, S. Barnes, H. Kim, T. Sanderson, H. McCorkle, L. Wilson, M. Kirk, M. Riaz, D.J. Walsh, R.J. FitzGerald, H.E. Swaisgood, J.C. Acton, P.L. Dawson
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::75be86e4590ea121e7656b66a8c0b57b
https://doi.org/10.1016/b978-1-85573-723-5.50004-x
https://doi.org/10.1016/b978-1-85573-723-5.50004-x
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Aug2023, Vol. 17 Issue 4, p3272-3282, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.