Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"M.N Rosa"'
Autor:
P Delogu, A. Mura, M.N Rosa, T. Tedde, G. Terrosu, G. Campus, G. Lorenzoni, E. Marongiu, M. Piras, S. Virgilio
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 8, Pp 71-75 (2013)
The progressive diffusion of dinoflagellates belonging to Alexandrium genus (A. catenella and A.minutun) and the contamination of the mussels used usually as food with marine toxins represents an high risk for the human health and for business mussel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ced768f5b984d29b691ffe3a6a86b18
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 42-45 (2008)
Panedda is a traditional Sardinian food product. It is fresh pasta filata cheese made from cow’s milk, either raw or heat treated. The aim of this work was to acquire data on traditional cheesemaking process and microbiological profile of Panedda.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/306cbbe915174d04bc8066cdf3433e23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.