Zobrazeno 1 - 10
of 313
pro vyhledávání: '"M.M. Youssef"'
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 7, Iss 3, Pp 327-334 (2014)
The proteins of SMC family are characterized by having Walker A and B sites. The Escherichia coli RecN protein is a prokaryotic member of SMC family that involved in the induced excision of Tn10 and the repair of the DNA double strand breaks. In this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc27a3430cbd47df992b6f3f5f75620e
Autor:
Ahmed M.M. Youssef, Thabet H. Althneibat, Doaa A.M. Maaty, Tayel A. Al Hujran, Yousef M. Al-Saraireh
Publikováno v:
Journal of Pharmacy & Pharmacognosy Research, Vol 12, Iss 4, Pp 786-799 (2024)
Context: Medicinal plants are considered the bases for chemical compounds that could be used therapeutically. Euphorbia paralias belongs to the family Euphorbiaceae. Some species of this family have demonstrated anticancer and antioxidant activities.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2e5fd6bf2c24a48bb0a904c81a7e09f
Autor:
Justin You, Katarina Maksimovic, Mark N. Metri, Anneka Schoeppe, Karin Chen, Jooyun Lee, Jhune Rizsan Santos, Mohieldin M.M. Youssef, Michael W. Salter, Jeehye Park
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 18, Pp e37926- (2024)
Microglia have been increasingly implicated in neurodegenerative diseases, including amyotrophic lateral sclerosis (ALS). Dectin-1, encoded by the Clec7a gene, is highly upregulated in a specific microglial response state called disease-associated mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/caeeeb00c43a4748918e2e9af65f04d1
Publikováno v:
iScience, Vol 25, Iss 8, Pp 104692- (2022)
Summary: The CaMKΙΙα-Cre mouse lines, possibly the most used Cre lines in neuroscience, have resulted in over 800 articles to date. Here, we demonstrate that the second most widely used CaMKΙΙα-Cre line, Tg(Camk2a-cre)2Gsc (or CamiCre), shows e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8f3367aef3b4374855dde5cba36cffc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Chemistry. 99:421-431