Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"M.M. Prasad"'
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 8:1430-1438
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 8:671-681
Autor:
V. A. Minimol, Pankaj Kishore, S. S. Greeshma, R.K. Nadella, K. R. Sreelakshmi, M.M. Prasad, Suseela Mathew
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 8:1302-1311
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Y. Kriplani, A. K. Jha, V. Renuka, S. Remya, Deesha Vanik, S. Visnuvinayagam, M.M. Prasad, G.K. Sivaraman
Publikováno v:
Journal of Environmental Biology. 38:523-526
Autor:
R.K. Nadella, K.A. Basha, A. K. Jha, Deesha Vanik, M.M. Prasad, S. Visnuvinayagam, Chandni Vaja, G.K. Sivaraman
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences, India Section B: Biological Sciences. 88:1265-1273
The higher incidence of extended spectrum of beta lactamase (ESBL) producing Escherichia coli (E. coli) in various community triggers to investigate the ESBL prevalence in seafood and its environment. A total of 24 fish processing effluent samples we
Publikováno v:
Journal of food scienceReferences. 84(12)
Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA), a versatile pathogen bearing multiple virulence determinants, is increasingly being detected in various food-producing animals, including fish. In addition, it is a potential food poisoning agent. M
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.