Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"M.M. Meyer"'
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 33, Iss 1, Pp 100391- (2024)
SUMMARY: Sensory environmental enrichment aimed to induce active behavior is sparse in the literature and nonexistent in commercial broiler houses. Laser enrichment previously shown to be successful in stimulating broiler exercise while improving gro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05bad5f5282e47a884f83dcc88541d7e
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 7, Pp 102704- (2023)
ABSTRACT: Inactivity and leg disorders negatively impact broiler welfare. Enrichment designed to increase barn complexity may encourage physical exercise. The study aim was to implement a second-generation laser enrichment device, previously shown to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3695437f5bea4a258c8077c97bc0a482
Autor:
M.M. Meyer, E.A. Bobeck
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 5, Pp 102589- (2023)
ABSTRACT: The woody breast (WB) myopathy is an unintended outcome of fast broiler chicken growth and high breast muscle yields. Myodegeneration and fibrosis in the living tissue are results of hypoxia and oxidative stress driven by lack of blood supp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b34b4a19c5c34fe5ba9d76022baad884
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 4, Pp 102559- (2023)
ABSTRACT: Genetic selection for breast yields and fewer days to market has inadvertent effects on broiler meat quality. Woody breast (WB) and white striping (WS) are pectoralis major myopathies prevalent in commercial broilers. Effects of voluntary e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/841c5dd5f712468c99cf8e851c4c15b5
Autor:
M.M. Meyer, E.A. Bobeck
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 2, Pp 102421- (2023)
ABSTRACT: Woody breast has become a considerable economic concern to the poultry industry. This myopathy presents rigid, pale breasts characterized by replacement of lean muscle protein with connective tissue, a result of hypoxia and oxidative stress
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7c488cb3f9d47aab22518bd7433f475
Autor:
M.M. Meyer, E.A. Bobeck
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 30, Iss 4, Pp 100191- (2021)
SUMMARY: Soybean meal (SBM), a co-product of soybean oil obtained via solvent or mechanical extrusion, is the key protein source in broiler diet formulations. Mechanical extrusion, or high-temperature processing with high-shear dry extrusion, has dem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2d1f0421ab14ac2a84e9781fd39e3dc
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101369- (2021)
ABSTRACT: Compounds in microalgae-derived feed ingredients in poultry diets may improve intestinal physiology and immunity to protect against damage induced by physiological and pathogen challenges, but mechanisms are examined sparingly. The study ob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1bfe2a3db7a4555b405d9f5a95a7482
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.