Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M.M. Metheny"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 10, Pp 5158-5162 (2020)
The poultry industry has attempted to improve carcass chilling efficiency, meat quality, and product safety. The purpose of this research was to investigate the effects of subzero saline chilling on carcass chilling, breast fillet tenderness, and mic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91353c7c1b2c4ebf97e6565bd6c6a93c
Publikováno v:
Poultry Science. 98:4190-4195
Carcass chilling in subzero saline solutions has the potential to improve chilling efficiency and meat quality. The purpose of this research was to investigate the effects of subzero saline chilling on broiler carcass for chilling efficiency and brea
Publikováno v:
Poultry Science
Poultry Science, Vol 99, Iss 10, Pp 5158-5162 (2020)
Poultry Science, Vol 99, Iss 10, Pp 5158-5162 (2020)
The poultry industry has attempted to improve carcass chilling efficiency, meat quality, and product safety. The purpose of this research was to investigate the effects of subzero saline chilling on carcass chilling, breast fillet tenderness, and mic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.