Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"M.M. Dantas"'
Autor:
CATHERINE T. DE CARVALHO, SÉRGIO D. DE OLIVEIRA JÚNIOR, WILDSON B. DE BRITO LIMA, FÁBIO G. MACÊDO DE MEDEIROS, ANA LAURA O. DE SÁ LEITÃO, JULIA M.M. DANTAS, EVERALDO S. DOS SANTOS, GORETE R. DE MACÊDO, FRANCISCO C. DE SOUSA JÚNIOR
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 94, Iss 1 (2022)
Abstract The use of β-galactosidase in food products has been a major focus of the industry. Therefore, the development of efficient and inexpensive methodologies to purify it is essential. Thus, this study aimed to recover the enzyme β-galactosida
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a123703560541f7b4737c2e928d3107
Autor:
CATHERINE T. DE CARVALHO, SÉRGIO D. DE OLIVEIRA JÚNIOR, WILDSON B. DE BRITO LIMA, FÁBIO G. MACÊDO DE MEDEIROS, ANA LAURA O. DE SÁ LEITÃO, JULIA M.M. DANTAS, EVERALDO S. DOS SANTOS, GORETE R. DE MACÊDO, FRANCISCO C. DE SOUSA JÚNIOR
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 94, Iss 1 (2022)
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Volume: 94, Issue: 1, Article number: e20200752, Published: 17 JAN 2022
Anais da Academia Brasileira de Ciências v.94 n.1 2022
Anais da Academia Brasileira de Ciências
Academia Brasileira de Ciências (ABC)
instacron:ABC
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Volume: 94, Issue: 1, Article number: e20200752, Published: 17 JAN 2022
Anais da Academia Brasileira de Ciências v.94 n.1 2022
Anais da Academia Brasileira de Ciências
Academia Brasileira de Ciências (ABC)
instacron:ABC
The use of β-galactosidase in food products has been a major focus of the industry. Therefore, the development of efficient and inexpensive methodologies to purify it is essential. Thus, this study aimed to recover the enzyme β-galactosidase (β-ga
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I.D.S. Pereira, Alexsandra Cristina Chaves, Heber Carlos Ferreira, Mirtys Allamana Ferreira Cardoso, M.M. Dantas, Gelmires de Araújo Neves, I. A. Silva
Publikováno v:
Materials Science Forum. :377-382
The state of Paraíba disposes of one of the largest deposits of smectites in the country. However, these smectites present in their composition elevated contents of accessory minerals, especially quartz. For these clays to become viable to determin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.