Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"M.M. Banin"'
Publikováno v:
Food Research. 6:245-253
The design process of cassava tapai products into cocktail products by heating with the high-temperature short-time method can extend the tapai’s shelf life. But this treatment cannot improve the brittle texture to a consistent solid to meet a cock
Publikováno v:
Food Research. 6:295-303
Oximata® jelly mix is a functional food rich in carotenoids and tocopherols from the formulation of red palm oil, pumpkin juice, and red dragon fruit juice. This study was conducted to determine the effect of increasing red palm oil concentration, t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.