Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"M.M. Azzam"'
Autor:
C.C. Bormon, G. Akib, A. Rifat, M. Hossain, N. Uddin, F.M.A. Hossain, M.M. Azzam, M.H. Farouk, R. Das, S.U. Mahfuz
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 10, Pp 104054- (2024)
ABSTRACT: Oyster mushroom stem residue, a by-product with medicinal and nutritive values, might be a prospective feed supplement in poultry nutrition. The study focused on evaluating the impact of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) stem residue (O
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdcccb5cb4004afb818af598e04353a1
Autor:
H. Yu, M.M. Azzam, Y.B. Wang, X.J. Lin, A.H. Alqhtani, A.A. Al-Abdullatif, I.A. Alhidary, S.Q. Jiang
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 31, Iss 2, Pp 100243- (2022)
SUMMARY: The experiment was conducted to estimate dietary requirements of sodium and chloride for Lingnan yellow chickens from 43 to 63 days of age. A total of 750 broiler males were randomly divided into 5 treatments, and each had 6 replicates with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b76c6c7a8414452c92229476cd113fa9
Autor:
R.A. Alhotan, A.A. Al-Sagan, A.A. Al-Abdullatif, E.O.S. Hussein, I.M. Saadeldin, M.M. Azzam, A.A. Swelum
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101333- (2021)
ABSTRACT: Exposure to heat stress (HS) is one of the challenges facing the broiler industry worldwide. Various nutritional strategies have been suggested, such as altering dietary concentrations of some nutrients. Thus, we evaluated feeding different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17f775f181d14e598cd70a0e854fdf47
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 10, Pp 2183-2189 (2019)
Sodium and chloride are the key factors maintaining normal osmotic pressure (OSM) and volume of the extracellular fluid, and influencing the acid–base balance of body fluids. The experiment was conducted to investigate the effects of dietary Na+ an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/206cd160e14f44b2b17f71142279060e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.