Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"M.L. de Arellano"'
Autor:
Graciela Albarracin, Nora Lilian Escudero, S. Mucciarelli, Silvia Barbosa Fernández, M.L. de Arellano
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition. 58:1-10
Considering the lack of studies of the leaves of Taraxacum officinale Weber (dandelion) justifying its use as food, the present study was done to emphasize the nutritional level. The chemical composition for 100 g of dry matter was: proteins 15.48 g;
Publikováno v:
Plant foods for human nutrition (Dordrecht, Netherlands). 59(1)
Plants constitute an alternative source of proteins in the human diet, with advantages over animal proteins because of their low content of saturated fats and absence of cholesterol. Within the framework of a wider research project on the role of Ama
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.