Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M.L. Romo-Pérez"'
Autor:
M.A. Frechen, M.L. Romo-Pérez, M. Häußler, Sabine E. Kulling, Björn Egert, B. Trierweiler, Christian Zörb, Christoph H. Weinert
Publikováno v:
Plant Physiology and Biochemistry. 146:428-437
Today, commercial onion breeders focus almost entirely on conventional farming which reduces diversity in the market and leads to loss of desirable traits such as those that impact nutritional and sensory aspects of onions. A way to preserve phenotyp
Autor:
Christoph H. Weinert, Bastian L. Franzisky, Björn Egert, Sabine E. Kulling, Christian Zörb, M.L. Romo-Pérez
Publikováno v:
Plant physiology and biochemistry : PPB. 168
Onions (Allium cepa L.) are considered a salt-sensitive crop. However, to date, little evidence supports this claim and information about the physiological and metabolomic effects of Na+ accumulation in onion plants is lacking. The purpose of our res
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.