Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"M.L. Ponsone"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. Cuello, F. Guevara, María Cecilia Rojo, M.L. Ponsone, L.A. Mercado, C. Torres Palazzolo, Claudio Martínez, Mariana Combina, Magali Lucia Rosa Gonzalez
Zygosaccharomyces rouxii is the main spoilage yeast of grape juice concentrates. Detection and identification of Z. rouxii during the production of grape juice concentrate is critical to prevent spoilage in the final product. In this work, three grap
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0eb44d04f19350fc64f7d7777179024d
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S074000201630404X
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S074000201630404X
Autor:
Adriana Mabel Torres, Markus Schmidt-Heydt, Juan Manuel Palazzini, Sofia Noemi Chulze, Rolf Geisen, M.L. Ponsone, Jürgen Köhl, Germán Barros
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Pt. A, Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment 32 (2015) 4
Food Additives & Contaminants. Pt. A, Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 32(4), 471-479
Food Additives & Contaminants. Pt. A, Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, 32(4), 471-479
Mycotoxins including aflatoxins, deoxynivalenol, fumonisins and ochratoxin A are among the main fungal secondary metabolites detected as natural contaminants in South America in different commodities such as peanuts (aflatoxins), cereals (deoxynivale
Publikováno v:
World Mycotoxin Journal
In a previous study, it was demonstrated that Kluyveromyces thermotolerans strains can reduce both growth and ochratoxin A (OTA) accumulation by Aspergillus section Nigri strains. There is no information about the mechanisms related to this reduction
Autor:
C. E. Magnoli, M. G. Fernández-Juri, Ana Maria Dalcero, Carla Lorena Barberis, M.L. Ponsone, A. L. Astoreca
Publikováno v:
World Mycotoxin Journal. 1:419-427
The aims of this work were to identify the Aspergillus sections Nigri and Flavi, and to evaluate the natural occurrence of ochratoxin A (OTA) and aflatoxins in green and roasted coffee bean samples. The capacity to produce these toxins by Aspergillus
Aspergillus section Nigri are described as the main source of ochratoxin A (OTA) contamination in grapes and wine worldwide. The grape-growing area in Argentina has a wide latitudinal extension with ecological variations that allow the classification
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ce70508ef28386f3c6f0468d32a95d4d
http://www.wageningenacademic.com/doi/10.3920/WMJ2013.1692
http://www.wageningenacademic.com/doi/10.3920/WMJ2013.1692
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Maria Dalcero, Carina Elizabeth Magnoli, Carla Lorena Barberis, A. L. Astoreca, María Guillermina Fernández-Juri, M.L. Ponsone
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 119(3)
Peanut is an important food commodity in Argentina. Last year Cordoba Province accounted for approximately 96% of the total Argentinian production. Few surveys of peanuts for the natural occurrence of ochratoxins and ochratoxin-producing fungi have b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.