Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"M.L. Mini"'
Publikováno v:
Journal of Applied and Natural Science. 14:1-7
The nutritional and functional characteristics of cereal and millets have been enhanced by fermentation technology and have proven to be a viable option for the cereal industry. The fermentation technique aids in increasing the nutrient content, viz.
Autor:
M.J. Anitha Sri, S. Kanchana, P.S. Geetha, M.L. Mini, C. Vanniyarajan, J. Ejilane, E. Pasupathi
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy and Food Research.
Background: The indigenous rice varieties of India are cultivated and utilized by tribal peoples as well as people in the distant regions with traditional culture. The main aim of the research work was to explore the inherit beneficial characteristic
Publikováno v:
Physiological and Molecular Plant Pathology. 125:102005
Autor:
M. Ayyandurai, R. Akila, K. Manonmani, M.L. Mini, S. Vellaikumar, S. Brindhadevi, M. Theradimani
Publikováno v:
LEGUME RESEARCH - AN INTERNATIONAL JOURNAL.
Background: Sclerotium rolfsii is a soil borne notorious pathogen widely affecting pulses, vegetables, oil seeds, flowers and ornamentals recording high yield loss. In groundnut it causes stem rot. The current study is focused towards management of S
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 9:984-994
Publikováno v:
Indian Journal Of Agricultural Research.
Background: Two-spotted spider mite, Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae) is a destructive, polyphagous and cosmopolitan pest infesting a wide range of vegetables. Farmers frequently use acaricides in the vegetable ecosystem for mite manag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6:595-603
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.