Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"M.L. Elling-Staats"'
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 4, Pp 100768- (2023)
Fermentation of protein in the caeca of chickens may lead to the production of potentially detrimental metabolites, which can reduce gut health. A poor precaecal digestion is expected to increase protein fermentation (PF), as more proteins are likely
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0217f348ab344e2a9ea280d82f347646
Publikováno v:
World's Poultry Science Journal, 78(1), 103-123
World's Poultry Science Journal 78 (2022) 1
World's Poultry Science Journal 78 (2022) 1
Protein fermentation (PF) is the degradation of protein by microbiota in the gastro-intestinal tract. It results from high intake of indigestible protein and/or increased endogenous losses, and it may be the cause of gut health issues. This is import
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.