Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M.L. Dupuy"'
Autor:
W.Y. Al‐Dabbagh, M.C. Allan, E.K. Arendt, J. Emig, G. Wolf, W.P. Hammes, A.M. Azzam, Samir Ghoneim, M. Zakaria Ebrahim, H. Abd El‐Shafy, Y.A. Heikal, G. Böcker, H. Buckenhüskes, M. Niemann, K. Gierschner, H. Omran, J. H. Rwan, C. C. Chou, C. Y. Lii, Heike Dörnenburg, Ute Werrmann, Dietrich Knorr, M.L. Dupuy, S. Furlan, P. Strehaiano, D. Engesser, W.H. Holzapfel, B. Evliya, Berhanu A. Gashe, B. Grześkowiak, E. Berghofer, R. Gürtler, R. Süßmuth, W. Hartmeier, R. Borgmann, S. Voss, T. Henick‐Kling, D. Cox, Inken Jensen, Julia Kantasubrata, A.T. Karossi, A.S. Pramudi, M. Kicherer, U. Trück, R. W. Klingler, A. Vollmar, S. Krieger, T. Schneider, V.P. Hammes, Heike Paulmann, J.B. van der Plaat, O. Neyreneuf, Andrea Raasch, Peter Raspor, Inge Russell, Graham G. Stewart, J. Schmitz, W.P. Hanmes, R. Nagel, E. Lippert, U. Setzermann, Seung Hwa Min, Yongyo Yutamatangul, Walter P. Hammes, A. Strahl, P. Taillandier, Stefan Ullrich, H. Grünenwald, M. Zimmermann, C.C. Emeis
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:471-490
Publikováno v:
The Lancet. 346:901-902
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.