Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"M.L. Checa"'
Autor:
A. Valentini, J. Williams, N. Razzaq, H. Leveziel, D. Delourme, V. Armarger, S. Dunner, M.E. Miranda, M.L. Checa, A. Crisà, C. Marchitelli
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 4, Iss 2s, Pp 34-36 (2010)
Many of the qualitative differences noticed in the meats of various calf species depend from environmental characteristics (different reproduction systems, butchering age, etc.). Undoubtedly, there are some genetic factors that influence said quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4c622fe56fa4fccb6810c1fb680e60d
Autor:
Alessandra Crisà, R. Perez Gomez, John L. Williams, M.L. Checa, P. Ajmone Marsan, D. Domínguez García, Valérie Amarger, Riccardo Negrini, Raffaele Mazza, Susana Dunner, Didier Delourme, Hubert Levéziel, Frédéric Grandjean, Cinzia Marchitelli, N. Razzaq, Alessio Valentini
Publikováno v:
Università Cattolica del Sacro Cuore-IRIS
Animal Genetics
Animal Genetics, Wiley-Blackwell, 2009, 40 (4), pp.486-491. ⟨10.1111/j.1365-2052.2009.01874.x⟩
Animal Genetics
Animal Genetics, Wiley-Blackwell, 2009, 40 (4), pp.486-491. ⟨10.1111/j.1365-2052.2009.01874.x⟩
Chantier qualité GA; A large number of putative single nucleotide polymorphisms (SNPs) have been identified from the bovine genome-sequencing project. However, few of these have been validated and many will turn out to be sequencing artefacts or hav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6a5c8979751ac834e304354da65d20c5
https://publicatt.unicatt.it/handle/10807/33128
https://publicatt.unicatt.it/handle/10807/33128
Autor:
Hubert Levéziel, D. Delourme, Susana Dunner, M.E. Miranda, V. Armarger, N. Razzaq, Cinzia Marchitelli, Alessandra Crisà, Alessio Valentini, M.L. Checa, John L. Williams
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Italian Journal of Animal Science, Vol 4, Iss 2s, Pp 34-36 (2010)
Italian Journal of Animal Science, Vol 4, Iss 2s, Pp 34-36 (2010)
Many of the qualitative differences noticed in the meats of various calf species depend from environmental characteristics (different reproduction systems, butchering age, etc.). Undoubtedly, there are some genetic factors that influence said quality
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::04aafbc64151e9f6e8db48666e6eb3aa
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33645758287&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33645758287&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.