Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"M.L. Amodio"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 44 (2015)
Shelf life of fresh-cut salad is limited by deterioration of quality characteristics during storage. The objective of this study was to assess the potential of the use of non conventional nitrous oxide gas in maintaining the quality of fresh-cut ‘I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/386526858605424ea218ccb611d2080d
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 26, Iss 1 (2013)
Fresh convenience products represent a category of minimally processed fruit and vegetables (chunks, mousse, smoothies) that respond to the changes in consumer attitudes. Thanks to the image of convenience (time-saving, snack sizes, no waste, smart p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/895222249e3343a99a089a0f0c3e3789
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 26, Iss 2 (2013)
The aim of this work was to evaluate the effect of the type of fertilization (mineral and combined fertilization with compost in pre-transplant plus mineral addition during cultivation) and stage of maturity at harvest (mature-green and full-colored)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8227e2f7dcf649eeb92397acf7993d79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :67-74
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :15-22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :1511-1518