Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M.L Zanelli"'
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :283-294
Autor:
M.I Porcella, Guillermo Sanchez, Maria M. Gallinger, M.L Zanelli, L.H Meichtri, Jorge A. Lasta, Sergio Ramon Vaudagna, Adriana Maria Descalzo
Publikováno v:
Meat science. 57(4)
Chorizo is a raw sausage, which is manufactured with beef, pork meat and pork fat, additives and spices. In Argentina, the expenditure of chorizo is through butchery and supermarkets where the product can be found packaged in both polyethylene films
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.