Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"M.L De Buyser"'
Autor:
P.H. in’t Veld, M.L. De Buyser, Bertrand Lombard, C Lahellec, S.M. Schulten, S L Scotter, P Rollier
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 83:185-194
The methods of European and International Organisations for Standardization for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (CPS, Staphylococcus aureus and other species) described in EN ISO 6888 Part 1 and Part 2: 1999 were validated by orde
Autor:
P.H. in’t Veld, S L Scotter, M.L. De Buyser, P Rollier, S.M. Schulten, C Lahellec, N Nagelkerke
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 57:53-61
Twenty, mostly European laboratories took part in a collaborative study to validate the general 1993 ISO 7932 standard for the enumeration of Bacillus cereus in foods (Anonymous, ISO 7932, Microbiology – General Guidance for the Enumeration of Baci
Publikováno v:
Food Microbiology. 15:339-346
Baird-Parker (BP) medium is the selective medium most commonly used to enumerate coagulase-positive staphylococci in food. However, it seems often not sufficiently selective for the analysis of raw foodstuffs which present a high level of concomitant
Characterization of Staphylococcus aureus strains associated with food poisoning outbreaks in France
Autor:
Jacques-Antoine Hennekinne, Annaëlle Kerouanton, L. Petit, C. Letertre, Anne Brisabois, O. Chesneau, M.L. De Buyser
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2007, 115 (3), pp.369-375. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2006.10.050⟩
International Journal of Food Microbiology, 2007, 115 (3), pp.369-375. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2006.10.050⟩
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2007, 115 (3), pp.369-375. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2006.10.050⟩
International Journal of Food Microbiology, 2007, 115 (3), pp.369-375. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2006.10.050⟩
International audience; Enterotoxins produced by Staphylococcus aureus are responsible for staphylococcal food-poisoning outbreaks (SFPO). In France, SFPO are the second cause of food-borne diseases after Salmonella. However, very little is known abo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4bd0902f6242503df782d9f1d3ce7cbd
https://hal-pasteur.archives-ouvertes.fr/pasteur-03082433
https://hal-pasteur.archives-ouvertes.fr/pasteur-03082433
Publikováno v:
Médecine et Maladies Infectieuses. 14:360-363
Resume Nous rapportons un episode de toxi-infection alimentaire a Staphylocoques ayant affecte quatre personnes dans une famille. Trois enfants sont hospitalises et se retablissent dans les vingt-quatre heures. L'analyse d'un plat de viande prepare a
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 5:301-309
Staphylococci were isolated from 81 of 238 milk samples from 120 goats from 6 different French herds that presented no evidence of clinical mastitis. Staphylococcus aureus strains were isolated from five milk samples, with S. caprae and S. epidermidi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.