Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"M.K. Sharifi Yazdi"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 7, Iss 2, Pp 108-114 (2020)
Background: Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) plays an important role in gastrointestinal diseases. The goal of this research was to determine phenotypic and genotypic characteristics of MRSA isolated from dairy and meat products in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d8d808ad45d4261a4c56fe1a777b37f
Autor:
M.M. Soltan Dallal, A. Davoodabadi, M. Abdi, M. Hajiabdolbaghi, M.K. Sharifi Yazdi, M. Douraghi, S.M. Tabatabaei Bafghi
Publikováno v:
New Microbes and New Infections, Vol 15, Iss C, Pp 9-13 (2017)
Nosocomial infection constitutes a major public health problem worldwide. Increasing antibiotic resistance of pathogens associated with nosocomial infections has also become a major therapeutic challenge for physicians. Thus, development of alternati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/878a5183ebc4432db6fe34a30477e287
Autor:
M.K. Sharifi-Yazdi, C.Azimi
Publikováno v:
Iranian Journal of Public Health, Vol 28, Iss 1-4, Pp 11-16 (1999)
The performance of selective media LTB, (leauryl tryptose broth), MMGM (minerals modified glutamate medium), BGBB (brilliant green bile broth), for the detection of E.coli in water in water, were compared and the following result were obtained: The M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b5260d0c876468b85e156bdad147bdc
Autor:
M.K. Sharifi-Yazdi, C. Azimi
Publikováno v:
Iranian Journal of Public Health, Vol 27, Iss 1-2, Pp 61-66 (1998)
The API 20E technique for identification of E.coli was evaluated and the results compared with those obtained by the conventional biochemical tests recommended in Report 71. The results obtained showed very close correlation between the two methods.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fd0b645692e4d92b88d946cea5ecb79
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 5, Iss 2, Pp 72-76 (2018)
Background: Staphylococcus aureus, a Gram-positive bacterium, is the most prevalent food-borne pathogen in most regions of the world. The current study was carried out with the aim of S. aureus isolation from shrimps sold in Tehran, Iran. Furthermore
Autor:
M.K. Sharifi-Yazdi, C. Azimi
Publikováno v:
Iranian Journal of Public Health, Vol 27, Iss 3-4, Pp 21-28 (1998)
Iranian Journal of Public Health, Vol 27, Iss 3-4 (1998)
Iranian Journal of Public Health, Vol 27, Iss 3-4 (1998)
A new medium, termed Ecol was developed for the detection and enumeration of E. coli. The selective properties of Ecol medium for the detection of E.coli from mixed culture in wastewater was tested and compared with conventional coliform media at 37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.