Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"M.K. HENRY"'
Autor:
C. FOURICHON, D.A. GRAHAM, M. NIELEN, G. VAN SCHAIK, S.J. MORE, A. MADOUASSE, A.M. van ROON, J. FROSSLING, J. GETHMANN, M. MERCAT, E. AGREN, C. SAUTER-LOUIS, G. GUNN, J. EZE, R. HUMPHRY, M.K. HENRY, M. GUELBENZU, I.M.G.A. SANTMAN-BERENDS
Publikováno v:
Revue Scientifique et Technique de l'OIE. 42:210-217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal. 101:301-317
The formulation and marketing of new food products are very complex and there are many interacting influences on consumer acceptance, e.g. the person, the food product and the environment. Market analysis and sensory analysis were used to determine c