Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"M.K., Chatli"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Meat Science. 15:55-60
Three different levels of whey protein concentrate viz. 3%, 5% and 7% were incorporated as fat replacers in pork nuggets after replacing the fat in the prestandardized formulation of pork nuggets and were compared with high fat control with 10% added
Publikováno v:
Fleischwirtschaft; 3/12/2024, Issue 3, p117-122, 6p
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 8:964-975
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 40:607-614
The present study was envisaged to assess and compare the in vitro and in vivo antioxidant potential of apple peel extract (APE) and aloe vera gel (AVG). In vitro efficacy was studied on the basis of total phenolics, 1,1-diphenyl-2-picrylhydrazyl rad
Publikováno v:
Indian Journal of Poultry Science. 54:73
Shelf stable chicken meat kachori incorporated with 4% inulin was developed under present study. The cost of production of prebiotic enriched functional chicken meat kachori (FCMK) was calculated on the basis of cost of raw materials for preparation